Kadang-kadang kita kena belajar

untuk melepaskan sesuatu yang dekat dengan kita untuk pergi,

walaupun mungkin tidak akan kita ketemu lagi,

tetapi percayalah,

suatu hari nanti yang baek pasti akan datang menjengah...

sakit untuk melepaskan pasti akan terasa hebat

tapi

ade penawarnya

-BERSABAR-

TEMPAT BERCAKAP SORANG-SORANG

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang.

dah lama tak update blog.
semalam baru aku selak-selak blog ni,
saje tgk entry-entry lama.
dulu kt tganu, rajin dan semangat lah nak berblog.
sampai sini, tak brpa nak rajin dah. 
tapi akan merajinkan diri.

selain twitter, aku rasa blog juga adalah tempat aku bercakap sorang-sorang.
tak macam facebook, yg bila kau update status,
kena tulis ayat cantik-cantik,
smiley comel-comel bagai kan.
bukan nak cakap apa pun,
tapi kesimpulannya,
aku lebih aktif di twitter berbanding facebook,
byk tweet kt twitter berbanding update status di facebook.
bukan apa, tapi maklumlah,
ramai yg stalker aku kan kt fb. (sila muntah)
kalau rasa teringin nak tau apa yg aku slalu ckp sorg-sorg,
boleh tengok kt link ni https://twitter.com/teacoffeemate

tapi

bukan bermakna aku tak on fb langsung,
on je,
stalker sape-sape yg perlu,
tengok ape yg orang post, baca komen.
cuma diri sendiri tak mengomen dan mengepos.
hehe.

orang kata kalau gatal tangan tanda nak dapat duit.
kalau gatal kaki tanda apa?

Ehh.

Jam murah lebih berharga dari jam mahal.
Jam hilang. Maaf awak.


Saling bergantung antara satu sama lain.
Berteduh dan berpaut erat.
Wasalam.


UkhwahFillah Dari Imah Untuk Semua....^_^

No comments: