Kadang-kadang kita kena belajar

untuk melepaskan sesuatu yang dekat dengan kita untuk pergi,

walaupun mungkin tidak akan kita ketemu lagi,

tetapi percayalah,

suatu hari nanti yang baek pasti akan datang menjengah...

sakit untuk melepaskan pasti akan terasa hebat

tapi

ade penawarnya

-BERSABAR-

saya sayang KAWAN2 saya,..^_^


in the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful

ukhwah fillah hingga ke syurga...insyaAllah..^_^


SAYA SAYANG KAWAN SAYA YANG….
faham perasaan + emosi + situasi saya time saye kawan. Saya tak perlukan kawan (lansung tanak!) kawan yang selalu ingat dia semua tau dan dia le yang paling memahami.

SAYA SAYANG KAWAN SAYA YANG….
sanggup membela saya tidak kira saya salah or tak salah. Saye ske kawan saye yang akan sentiasa bersama saya even seburuk dan sejijik mana saya. 

SAYA SAYANG KAWAN SAYA YANG….
selalu doakan kebahagian dan keredhaan untuk saya. bukan yang menjaja dan mencanang cerita buruk kawan-kawannya pada orang lain (kat blog pon nak citer ke? ..ayoo!! 1 dunia taula!!). Saya suka kawan yang ada ego mereka tersendiri, jgn sampai mudah dipujuk rayu dan dipijak (padahal masa kena tinggal, macam2 pendirian dibuat tapi musnah dengan pujuk rayu). Saya suka kawan yang mendoakan yang terbaik untuk kawan2 laen.

SAYA SAYANG KAWAN SAYA YANG….
iklas dan jujur meminta maaf dengan kesilapan / terlajak kata yang dilakukannya. Saya sayangkan kawan saya yang ada menjaga emosi saya walaupun ketikanya memang saya beremosi.

SAYA SAYANG KAWAN SAYA YANG….
selalu menasihati saya walaupun melibatkan soal agama. walaupun mereka pun tidak terer bab agama tapi mereka stay menasihati saya (xde orang perfect) dan nasihat mereka saya terima dengan hati yang terbuka dan saya xkan mengeraskan kepala untuk tegakkan benang yang basah. Bila berseorangan (sedih) dekat dengan tuhan tapi bila berdua (gembira) lupa dengan tuhan (takutnye jadi camtu!!) 

SAYA SAYANG KAWAN SAYA YANG….
selalu CARE terhadap saya, memahami saya walaupun mereka CARE saya secara x ikhlas dan hanya cuba membuat saya menyampah dan meluat dengannya. Thanx sebab CARE ngan saya dan saya xkisah jadi loser asalkan kawan saya dengan stylo nye jadi winner..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
terima kasih kepada syg sy kt bwah ney sbb sudi kwan dgn sy yg COMOT ney...^_^

she's my bestie!! nak kenal? sila click SI COMEL ney...^_^




sila tagged kan utk kwan2 yg korg syg..^_^
and, ringan2 kn tangan utk tekan button SHARE & LIKE..
thanx..:)








entry ini tidak berkaitan dengan sesiapa
 samada yang hidup mahupun yang meninggal dunia(innalilah…)
wasalam...


UkhwahFillah Dari Imah Untuk Semua....^_^

4 comments:

tUfA shAhIrAh said...

haha..
ade mksud t'sirat 2 suh tagged or like...
komisen bhagi same rata ek.. =p

SITI FATIMAH BT IMAM KAILANI said...

xde mkne'y....

mmg utk korg...huhu

. n u r u l a n a t i m a h i r a h . said...

ainin & timah mmg tak dapek nk dipisahkan (:

SITI FATIMAH BT IMAM KAILANI said...

bgai mata & cermin mata kami...hahaha